Заместник-кметът обясни защо община Пловдив не е обжалвала решението на Окръжен

...
</TD
>Заместник-кметът обясни защо община Пловдив не е обжалвала решението на Окръжен
Коментари Харесай

Величко Родопски за Панаира: Щяхме да загубим делото, затова не обжалвахме

Заместник-кметът изясни за какво община Пловдив не е обжалвала решението на Окръжен съд - Пловдив за акциите на община Варна в публично-частното сдружение " Пълдин туринвест ", което е притежател на " Международен панаир Пловдив "., където пловдивчани показаха притеснението си, че теренът на палатите ще бъде застроен.

Пред кореспондент на  Plovdiv24.bg  Велико Родопски изясни:

" Всички документи в момента са предоставени за инспекция от прокуратурата за проблема, който е зародил през 2006 година Това, че страната не е взела ограничения за даване на нас (Община Пловдив) по-голямата част от акциите и да влезем във притежание и да имаме право на глас... Ние няма по какъв начин да реагираме по различен метод. "

По думите му страната е трябвало да реши проблема, както предходната година са дали обещание от правната комисия в Народното събрание. Заместник-кметът напомни и по какъв начин се е трансформирал делът на Община Пловдив в Панаира през годините.

Той посочи, че в случай че се впишат тези акции губи единствено 2.5% от дяловете си в сдружението " Пълдин туринвест " или това са 22,9%, само че отново няма да може да взе участие в ръководството на Панаира.

Повече вижте във видеото.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР